Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Allerums GIF

Följ

Allerums GIF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Allerums GIF
Adress c/o Tord Jönsson, Rydsbogatan 12
Postadress 25476 Allerum
Telefon 070-5470075
E-post kansli@allerumsgif.se
Orgnr 843000-9178
Swish 123 172 13 64
Kontonr Bg 5798-6150

Om Allerums GIF

Allerums GIF är en ideell förening som lägger stor vikt på gemenskapen och där resultaten inte är det viktigaste. Medlemmarna ska känna glädje och delaktighet. Med detta som grund ska vi skapa förutsättningar så att alla kan delta och utvecklas efter sin förmåga och sina förutsättningar.

Målsättningen är att föreningen och idrottsplatsen ska vara en naturlig mötesplats för invånarna i Allerum med omnejd.

Verksamheten består till största delen av fotboll och bordtennis, men vi har också ett ansvar för att medlemmarna ökar sitt välbefinnande genom att delta i tävlingsidrott, motion och friskvård.

Vi är cirka 280 aktiva medlemmar i alla åldrar. Inom fotbollen har vi lag från knatteåldern upp till herrlag och i bordtennisen har vi en stor grupp yngre spelare och en växande seniortrupp.

Vi har goda träningsmöjligheter då vi förfogar över två gräsplaner på Ryvallen som ligger vid Allerums skola. Under vinterhalvåret bedrivs en stor del av verksamheten i idrottshallen som finns i anslutning till idrottsplatsen.

Låter detta intressant för Dig och Din familj så är ni hjärtligt välkomna till Allerums GIF!

Ta gärna kontakt med vårt kansli på kansli@allerumsgif.se